SAP Roll-Out (Yaygınlaştırma)

SAP Roll-Out (Yaygınlaştırma)

Bir şirketin ya da şirketler topluluğunun belirli lokasyonlarında, halihazırda kurulu SAP çözümü içerisinde uygulanmakta olan senaryolara bağlı kalarak tanımlanmış bir şablon üzerinden, aynı ülke içinde ya da farklı ülke lokasyonlarında proje uygulamasını yaygınlaştırma hizmeti ”Yaygınlaştırma” veya ”Roll-Out” proje uygulamaları kapsamında verilir.

Uluslararası şirketlerde gerçekleşen Roll-Out proje uygulamalarında, bağlı kalınan ana şablon üzerinden farklı ülkelerde yapılan Roll-Out uygulamaları üzerine, eğer gerekirse ülkeye özgü lokalizasyon uygulamaları da yürütülebilir.

Deneyimli danışmanlardan oluşmuş kadrosu ile Montag, uyguladığı Roll-Out projeleri ile, şablon kapsamının yerel ihtiyacı karşılayıp karşılamadığını doğru şekilde belirleyerek, en uygun çözüm modelini geliştirir. Kısa sürede çok sayıda lokasyonda Roll-Out uygulaması yapabilir.

Montag bu sayede, standardize edilerek yalınlaştırılmış süreç akışları ile farklı lokasyonlarda üretilmiş verilerin karşılaştırılabilirliği ve merkezi kontrolünü sağlar. Sıfırdan ele alınacak projelere göre daha düşük kurulum maliyetleri oluşturan başarılı Roll-Out projeleri yürüten Montag, merkezileştirilmiş yapı ile IT ve yönetim giderlerinde önemli düşüşler elde edilmesine katkıda bulunur.

/ Genel / Etiketler: , ,

Gönderiyi Paylaş