SAP Gayrimenkul Yönetimi (RE-FX)

SAP Gayrimenkul Yönetimi (SAP RE-FX)

SAP Gayrimenkul Yönetimi çözümü perakende sektörü, AVM, Bankacılık ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sektörleri için değer yaratan, gayrimenkul yaşam döngüsünü uçtan uca yönetilmesini sağlayan bir çözümdür. Bu çözüm ile kira kontratlarını, kira artış oranlarını, mülk sahiplik yapısını ve ortakların ödeme tercihlerini, kiralanan veya kiraya verilen mülklerdeki bakım, onarım, inşaat süreçlerini tek bir merkezden SAP modülleri ile tam entegre olarak yönetme imkanı yakalanır.

Bankacılık Sektöründe SAP Gayrimenkul Çözümü:
Şube kuruluşu için planlanan yatırımdan başlayarak, bu yatırımın projelendirilmesi ve proje yönetim modülü (PS) üzerinde maliyet ve süre takipleri, RE-FX modülü üzerinde Şube/ATM ve Ofis kiralama sözleşmelerinin takibi, alan yönetimi fonksiyonları (metrekare, hacim bilgileri), sözleşmelere istinaden yapılacak kira artışları ve ödeme süreçlerinin takibi SAP Gayrimenkul çözümüyle tek merkezden yapılabilmektedir. Ayrıca İş Zekası (SAP BO) araçlarıyla da anlık olarak birim ve genel bazda raporların alınabileceği bir “Kokpit” çözümü de mevcuttur.

Perakende Sektörü, AVM ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığında SAP Gayrimenkul Çözümü:

  • SAP Gayrimenkul çözümü, kira sözleşmelerinin perakendecilik sektöründeki değişken ciro bağlantılı kiralamalarının takibini kolaylaştırmaktadır.
  • AVM, konut, rezidans ve ofis süreçlerinin kiralama fonksiyonlarıyla, bakım onarım işlemleri ile birlikte yönetimini sağlar.
  • Büyük mağazaların kiralama sözleşmelerinin yanında, bayi ve alt kiracılarına yaptığı alt kiralama sözleşmeleri ve bayi destek kira sözleşmelerinin takibi yine bu çözümle tek merkezden yapılabilmektedir.
  • SAP Gayrimenkul Yönetimi çözümü; yatırım ve tesis kaynaklı portföy kalemlerinin alım-satım, kiralama, bakım veya yeniden değerleme ile ilgili işlemleri SAP Mali Muhasebe (FI) ve Maliyet Muhasebesi ve Kontrol (CO) modülleri ile entegre bir şekilde yönetilmesini sağlar.

/ Genel / Etiketler: , ,

Gönderiyi Paylaş